Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Saturday, 12 January 2013

Holiday Jom !

Salam semua...


Finally its weekend! Happynye weekend2 ni sebab boleh tido puas2. Sementara bujang ni boleh la bangun lambat kan, sok kalo dah kawin tak boleh da la nak bangun lambat.Muahaha..nanti laki cari bini baru. 

Ape akiviti weekend korang? bride to be yang majlis makin dekat tu mesti tengah bertungkus lumus siapkan wedding preparation kan.Teruskan usaha anda ye si cantik manis semua. Aku pun baru wat preparation sikit2. Banyak lagi tak buat, kadang kadang rase nak nangis sebab dalam satu masa bekerja, wat online business, wat marketing untuk pakej holiday, and wedding preparation. Tapi bukan senang nak hidup senang kan. Nak nangis pun aku tetap suke dengan ape yang aku buat. Kepuasan untuk diri sendiri :)

So juz a quick update, ade sape2 yang berminat nak pergi holiday. Kami dari pihak De Emerald MGT- Pakar Pengurusan Perlancongan Anda menawarkan pakej menarik untuk ke Tioman dan juga ke Pangkor. 


Pakej ke Pulau Tioman


Pakej ke Pulau Pangkor 

So pada sesiapa yang berminat boleh contact aku di FB or PM kami di FB De Emerald MGT




18 comments:

  1. Kalau nak pergi bercuti, selalunya saya tunggu MATTA fair

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss..Matta fair memang berbaloi baloi :)

      Delete
  2. Replies
    1. kalo menarik jom cepat2 booking dear :)

      Delete
  3. Replies
    1. hehe..mila kalo nk holiday dgn husband jgn lupe contact linda ye :)

      Delete
  4. nie mcm survey nak pi honeymoon jer????? HE3

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..honeymoon lmbat lagi la remy :)

      Delete
    2. takpe....standby awal2...... boleh budget!!!!

      Delete
  5. harge macam best, ni for 2 person ke 1 person yek? :) selamat berpreparation lynda. tak ape dear cari duit lebih untuk nak kawin, untuk kepuasan sendiri jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. per person dear hargenye...huhu, ngah cari duit lebih la ni utk kawin...:)

      Delete
  6. wahhh..rajin nya cik linda berbisnes..kalau misz domu..takdelah nak business..tak reti.. apa pun,skrg xmampu nak bercuti lagi..sebab hari2 kerja..so no more weeknd for me.. sob2..

    p/s: this is misz domu, using my official gmail..hehehe..mals nk tkr akaun google blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah..i know u shirah. shirah x cuti ke weekend?

      Delete
  7. wahh.. senang la klu nk p melancong ni.. contact linda aje kn

    ReplyDelete
  8. ni keje baru yg linda kata baru tukar keje tu ke? atau part time? hehe..menarik tu~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana, ni part time je linda jdi marketing consultant utk company kawan linda. Keje btul linda bidang lain..hehe. Nak holiday contact linda ye yana :)

      Delete
  9. Hi linda..mantan b2b here ;) wahh..ada pakej melancong..ada lain2 tempat lg x? ;)

    ReplyDelete