Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Monday, 14 January 2013

Wedding future sister in law :)


Salam semua...

Dah seminggu wedding my future sister in law (kakngah) berlangsung. Tapi tak sempat2 lagi aku nak update entry nak review beberapa pic mase wedding kakngah. Ampunkan aku .huhu..sungguh tidak cukup mase.

Oh..minggu lepas mase wedding kakngah, aku bermalam di kampung encik tunang di Kerling,Kuala Kubu Bharu sebab  majlis di buat disana. Mule2 nerves n takut sangat nak gi bermalam kat sane, sebab aku tak biasa sangat dengan pakcik makcik raja. Aku juz rapat dengan parent n adik2 dia je. Huhu..i pemalu orangnye. Tapi bile dah de kat sane, rase happy sangat sebab dorang sangatla baik hati n sporting. Rase macam tak nak balik pun ade,,hehe. Mase majlis tu la aku dapat kenal sedara mara raja, raja pun tak agak2 nak kenalkan aku dengan sedara mara n kawan2 dia. Alhamdulillah... :) 

Majlis kakngah berjalan dengan lancar, sangat happening buat majlis di dewan. So jom kita layan gambar2 menarik. Tapi maapla, takdela banyak sangat gambonye :)

Cantik kan pelamin dia, warna tema Pink & Blue :)


with mama raja n makcik2 raja :)

The doorgift utk tetamu :)

Doorgift untuk kanak2 :)

The Hero :)

Wedding cake :)

Ape la yang dikecohkan mase ni :)

Yeay...pengantin dah sampai di tengah hari yg panas terik 



See..aku da kurus sikit sebab baju tu sudah jadi besor..nampak longgar baju tu, Muahaha..motip?


With all family :)


Future fother in law ngah berkaraoke..suara mantop. Jangan tak tau ayah raja ni memang main muzik orkestra :)


Encik tunangku yang sudah membesor. Sihat ye kamu sayang..:)


15 comments:

  1. cantik baju pengantin biru tu.. berkenan plak tengok nya..

    ReplyDelete
  2. encik tunang senang hati, tu yang cepat membesar ;)

    ReplyDelete
  3. heee..best kan pegi umah in laws klu dorg baik3 n dapat trime kite..hee..hepi jep:))

    ReplyDelete
  4. cik mah pun pink biru nnti...cantik bj pengantin... :)

    ReplyDelete
  5. cantik la warna pelamin tu lynda.. pink+blue.. serius cantik gile, baju pengantin pun lawa..sukenye tengok :)

    ReplyDelete
  6. cantik kaler pelamin die....

    ReplyDelete
  7. love the wedding...theme dan the family.... linda pun dah serasi nampak...... takde kekok2 pun...... dh mcm tuan rumah pun ada......he3.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..perli ke remy. Malu tau...

      Delete
  8. Kalau misz domu..memang confirm ler terketar2 dengan family tu.. nerves takut..boleh pengsan la kalau jumpa family lelaki..hehehe

    ReplyDelete
  9. cantik tema pelamin dia. jijah suka :)

    ReplyDelete
  10. linda punya preparation mcm mana? going well?

    ReplyDelete
  11. Nice weblog right here! Additionally your site so much up very fast!
    What host are you the usage of? Can I am getting
    your affiliate hyperlink on your host? I wish my web site loaded
    up as fast as yours lol

    Here is my webpage :: Bonds bails Man vegas

    ReplyDelete
  12. Hi there to all, hοw іѕ thе whole thing, I think every οne iѕ getting more from thіs webѕite, аnd yοur
    νiews aгe good foг new ρеople.



    mу pаgе: tours san francisco

    ReplyDelete
  13. Fantastic post but I ωas ωondеring іf
    yοu could write a lіtte moгe on this topiс?
    Ι'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

    Feel free to surf to my homepage; fullmoonsurvival.com

    ReplyDelete