Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 31 March 2013

Rabak poketmu~

Salam semua....

Alhamdulillah, masih berpeluang menaip disini. Thanks pada semua kawan kawan yang ucapkan takziah atas  pemergian opah tersayang pada hari rabu yang lepas. Majlis tahlil jugak berjalan dengan lancar. Hati tetap rasa sedih dan terkilan sebab opah tak sempat tengok aku kahwin. Tapi ajal maut,jodoh dan rezeki adalah di tangan ALLAH. kita kena redha dengan apa saja dugaan yang ALLAH berikan :)

Tengahari semalam aku dah gerak balik KL untuk uruskan beberapa perkara, alang alang dah balik kl terus setelkan shopping barang hantaran sekali kan sebab sale last hari ni kan. Alhamdulillah, banyak gak dapat grab barang semalam. Rabak poket tunangku..muaahaha. 

Yang penting kasut nikah dah pun dapat ku beli. Alhamdulillah, rezeki kami sebab kasut tu ada 50% diskaun. Mane nak carik kasut nikah gojes dengan harga RM50. Gojes pada mata aku la, yang pakai aku kan. So kena la ikut selera aku.

Malas aku nak blur2 kan pic ni..i oll bukan retis..muahaaha. Ok tak? Ok tak? warna off white kasut ni. Terasa macam nak tambah something, tapi bile pikir2 balik rase better kosong je. Ishhh..ada idea tak? 
Percayala kasut ni berharga RM50...hehehe.



Hasil borongan semalam. Alhamdulillah, barang barang banyak dah setel. Bantal pun kami dapat grab dua bijik. Sebab semalam Akemiuchi ada buat happy hour. Tengok cadar ada 80% diskaun, Tengok raja duk selongkar cari cadar cantik2, tapi takde yang dia berkenan pulak. Dia sangat cerewet okey. Pasrah i oll. 

Harini pulak ape aku buat ye,bangun lewat..basuh baju kemas umah, kemas bilik..almaklumlah dah beberapa hari umah ni ditinggalkan. Memang berdebu la kan. Sambil melayan tv petang tadi sempat jugak aku buat deco jar untuk doorgift nanti. 

Sakit pinggang aku buat benda alah ni...renyah betul la haiiiiisssshhh . Tinggal lagi 4 bulan lebih..tik tok tik tok ! Semoga semua urusan berjalan dengan lancar :)




Notakaki: Malasnya nak start keje..tapi kena kerja jugak :P



20 comments:

  1. linda..kasut tu sgt gorgeous ok! tak payah tambah ape2 da kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for ur opinion Nolly, tu la,isau kalo tmbah jadi cacat plak kasut tu...hehe

      Delete
  2. linda kasut tu lawa..kosong pun cntik..jgn lupa jemput nti =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaza...mestila linda jmput. zaza, nape linda xboleh bukak blog zaza :(

      Delete
  3. stuju! biar kasut tu cmtu je...dah cntk...wah! die lg 5 bulan jar da cantik..ayong lg 2 bulan sume simpan dlm kotak lg x sentuh2...huhu..e

    ReplyDelete
  4. kasut cantik~~~
    kalau biar kosong dah ok dah...
    tp kalau nak tmbh, maybe boleh tambah bling2 sikit

    ReplyDelete
  5. simple itu cntik..dh xyah tmbah apa2 linda..ksut sy pun lbih kurng linda tp trbuka depan je..

    ReplyDelete
  6. simple but nice dear. Dah cantik kasut tu tau.

    psst: buat menda2 kecik ni memerlukan kerajinan yang teramat sangat, heeeee

    ReplyDelete
  7. mmg gojes! Sya suke simple! best2. tp tinggi ek. kLW Sya pkai Leh nonggeng jatoh. sbb xpandai. hoho

    ReplyDelete
  8. lawo2! blink2 ke? fyqa suka ksut blink2 hihi

    ReplyDelete
  9. sekejap je kan masa berlalu.. haih la.. terkecut perot ambe..

    ReplyDelete
  10. linda kasut tu dah gojes!! tak payah tambah aksesori lagi... tak sabar nak tgk linda pakai..hehe

    ReplyDelete
  11. linda!! percayalah kasut tuh cantik okay..hehe

    ReplyDelete
  12. nice shoes... simple tapi elegan.....

    ReplyDelete
  13. cantik kasut tu..sy takde kasut lg ni..hehe..doorgift pun otw gak..huhu~ :)

    ReplyDelete
  14. linda..sgt suka kasut kamu tuh..my fave type punya kasut..hee~~

    chill tinggal lg 1 bln!! skng bru nk kalut.. hmmm

    ReplyDelete
  15. lawa lah kasut itu...
    tgh mencari2 lg ini...

    ReplyDelete