Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 2 June 2013

Makan free sokmo weh ~

Salam semua... :)

Alhamdulillah, masih bernafas hingga ke ari ni. sekarang ni musim kenduri kawin kan, almaklumla cuti sekolah kan. Yang seronoknye, dapat banyak wedding invitation dari kawan kawan. Tak sangka, masing masing dah mulakan fasa hidup baru. Kawan-kawan da la dari banyak lapisan, muahaha..de yang dari zaman sekolah rendah, sekolah menengah, study kolej, dan kawan kawan keje. :)

Last week gigih aku dengan raja gi Majlis Perkahwinan kawan aku dekat Pantai Remis, kebetulan majlis dia hari ahad so aku dengan raja balik kampung aku dulu jumaat tu, then ari ahad kami berdua gerak dari Sungkai je ke Pantai Remis, so takdela rase jauh sangat. Tu pun bertolak pukul 9 pagi sampai Pantai Remis dalam pukul 1 lebih, tu pun kene cari rumah pengantin dulu.HUaaaa...pukul 2 baru sampai umah dia. Jauh jugak ke dalam, boleh pulak signage ke rumah pengantin dibuat dalam 2 je. Take note ye bakal pengantin, make sure korang buat signage banyak sikit supaya senang tetamu nak mencari rumah korang ;)


Wedding Jazli & Nadia ;)

Lauk lauk sangat sedap, ade daging masak hitam, ayam masak ape entah, then ade ayam panggang dan asam :)

Meja makan beradap pengantin :)

Bilik tidur pengantin..hantaran dia cantik :)



Doorgift, dalam tu ada bahulu & air mineral :)

Balik dari pantai remis tu sempat la kami berjalan jalan ke Sri manjung dan lumut kejap :)



Maju dah sri manjung ni, siap ade Aeon besor gitew. Nape la zaman aku study dulu tak de kemajuan macam ni :(

Yeayy..sempat singgah depan kolej..rindunye :)


Seri Iskandar. Love this place :)


Semalam pulak sempat pergi Majlis pertunangan kawan kami berdua, kawan mase study kolej dulu. Boleh pegi pun sebab umah dia kat Gombak jer pun. Heheheh..


Kami sampai dah lambat, so mase kami berdua sampai majlis da selesai da pun ..sob sob :(
tak dapat tengok wani disarungkan cincin ..

Cun kawan aku ni, berseri seri muka lepas menjadi tunangan orang..hehehe :)

Tingginye aku.. (tu pun sebab pakai wedges 4 inci)...



Notakaki: Weekend depan ade 3 kenduri... semakin ramai kawan kawan yang menamatkan zaman bujang. I oll bile lagi...;)

14 comments:

  1. Cuti skola mmg seronok mkn free.. Kenduri sana sini.. Kan linda? Hehehehe...

    ReplyDelete
  2. bestnya i dahla mengidam nasi minyak tapi mcm tak banyak pulak jemputan kawen huhu T_T

    ReplyDelete
  3. bestnya... lama xmakan nasi kenduri...

    ReplyDelete
  4. xlama je lg ni haaa... hehehe

    ReplyDelete
  5. cuti sekolah ramai org buat majlis...

    ReplyDelete
  6. Linda pun dh xlma dh kan :)

    ReplyDelete
  7. sini pun byk kenduri..baru ni 1hari 6buah rumah.jadi org pun xramai sgt..tp still meriah =)

    ReplyDelete
  8. Cuti sekolah memang byk kenduri.Besh dapat jmp kawan lame and makan free. :)

    ReplyDelete
  9. cuti skola mmg berlumba2 org nk bg mkn free hew3

    ReplyDelete
  10. skang ni musim cuti skolah..mmg ramai kan~ :)

    ReplyDelete
  11. musim dia cik linda..t bulan 8..cik linda pulak..hehehe

    ReplyDelete
  12. mesti tambah2 eksited kan weh
    hahah

    ReplyDelete
  13. Training video And Conference Presentation Strategies for Newbies

    Also visit my weblog; casinoeuro

    ReplyDelete