Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 30 September 2014

Little Junior of Linda & Raja ;)



Salam semua.... 

Huhu..lama gile tak update blog. Last update bulan april.Sekarang dah hujung bulan september dah,Gile lahhhh. Maaf ye, masa pregnant hari tu serius takde mood langsung nak bukak blog. Memang malas sangat nak update ape ape. Serius banyak gila benda nak sharing masa pregnant haritu, Takpela, nanti ada masa kita wat sesi throwback je la ye ;)

Alhamdulillah, aku dah selamat melahirkan baby pada 5 september 2014 pada pukul 10.48 malam. Actually sepatutnya due date pada 28 ogos , tapi baby takmo keluar. jenuh aihhhh aku wat macam2 nak bagi baby cepat cepat keluar. Tapi apakan daya, baby pilih bulan september. Dah la kena induce (dipaksa bersalin), mengharungi sakit dari tengahari sampai la malam. Last2 kena emergency czer. Huaaaaaa..sedihnye. 

Nanti aku cite pengalaman bersalin ye, sebab panjang sangat nak cite.Hehehe. Sekarang ni still dikampung untuk berpantang. Hari ni dah hari ke 25. Fuhhh..lama lagi nak tunggu 44 hari ni. Hanya mampu bersabar. Yang penting berat badan dah turun dengan jayanya. Siap dapat berat masa anak dara. Gitewwww ;)




Adra Sofiyya..moga membesar jadi anak yg baik dan solehah ;)


P/s: waktu tido sekarang dah berubah...mata pun da jadi cam panda ;)

11 comments:

  1. tahniah linda...tup2 dah dpt baby..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Alhamdulillah..
    tahniah
    selamat bpntang

    ReplyDelete
  3. tahniah linda ... selamat la berpantang ye :).. x sangka laaa..besday adra sblh je dgn date putra lahir.. putra 4.9.2013.. bestnya dh kurus blk..hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah, selamat berpantang... best kan ada baby ;-)

    ReplyDelete
  5. tahniah linda...lebat rambut baby

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..tahniah linda..adra be agood girl ye..

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah.. mama bie datang lawat adraaa hehehe..
    Tahniah linda dan raja.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tahniah

    Selamat berpantang ye =)

    ReplyDelete
  9. Hye baby adra yang comel.Sha pon kena induce jgk linda.Sakittt.Huhuh.

    ReplyDelete