Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 15 January 2012

Jom terjah!


Aku rase ramai di kalangan follower aku yang sedang hangat bercinta, ade jugak yang dah berumah tangga kan.
Bercinta tu memang best, kahwin lagi la bestttttt.
Tapi awas! Bukannye hari2 itu indah, kadang2 ade gak berlaku ribut taufan kan.

So, pade korang2 yang ade masalah cinta or masalah rumah tangga..jom terjah blog BAMBS.
Blog dia memang best. Ayat2 power especially untuk pereempuan yang air mata murahan macam aku nih.
Ade banyak tips untuk korang semua.

Ni antara entry2 yang best:





*******************************************
Ok jom terjah BAMBS!


12 comments:

  1. Replies
    1. hee..terjah jangan tak terjah..nanti linda terjah blog eyfa pulak

      Delete
  2. kau kenapa nak promote blog aku????? kan aku dah maluuuu.Ishhhhhhh. Ni susah nak berak ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pesanan penaja..hidup BAMBS!

      Delete
    2. nanti penaja belanja secret recipe.

      Delete
  3. Replies
    1. haha..single pun takpe..;)

      Delete
    2. ok, sekarang dah ade awek dah...kejap jer dah dapat awek...keh keh

      Delete
    3. haha...kelakar la nazri nih. Tahniah. Blh la terjah blog BAMBS..:)

      Delete
  4. terjah? ok²., mekaseh berkongsi..

    ReplyDelete