Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 29 April 2012

29 yang bermakna..:)

Salam semua..

Hai korang , happy weekend..ape aktiviti korang untuk weekend ni. Ke ade yang bz dengan perhimpunan BERSIH semalam. Erm..BERSIH la sangat kan. Takmo la cakap banyak pasal politik ni. Aku baru pas buat sandwich ni..nak tak? hehe.. ari ni aku tak joging, semalam je joging..:)

Btw, arini 29 April sangat best sebab arini adelah birthday my mom! Sayangnye tak dapat balik kampung this week, so aku akan planning something la untuk my mom. Happy birthday to my mom yang ke 46, muda lagi kan mak aku. Semoga mak dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki n semoga menjadi wanita yang paling bahagia. Malam tadi dengar cerita family aku wat surprise untuk mak, abah siap pesan kat aku jangan kol n wish mak selagi dorang tak surprisekan mak.sabor je la kan...






Harini jugak best sebab dah genap 5 tahun aku kenal raja..erm, lame kan. Dari umur aku belum masuk 20 , dari zaman aku kurus aku kenal dia.hehehe.. Dugaan memang banyak la, tapi Alhamdulillah kitorang masih bersama. Berdoa semoga dipertemukan jodoh dan dilancarkan segala urusan pertunangan kami nanti. Kejap lagi pun aku nak keluar dengan dia, nak gi butik pengantin yang kitorang dah booking untuk bertunang nanti. 





Ok la, nanti aku update entry yang best2 sikit ye. Dah lame tak sharing tips dengan korang kan. Aku mau bersiap dulu...tata~


21 comments:

  1. semoga segalanya dipermudahkan..

    happy bufday mum! hehe..

    smoga dipanjangkan jodoh ngn encik raja hingga akhir hayaatt..=)

    mmg xnk cakap pasal bersih..tak suka politik @__@

    ReplyDelete
  2. happy for u linda :) and happy birthday to ur mom weeeeee

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir buat bonda linda.semoga panjang umur,
    awets mudes.hahaha. dan tahniah buat cik linda.
    tunang cepat.kawen cepat.xsabar nak tgk anak.haha

    ok -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz iqa...haha, kalo x sbar ko kawin cepatla iqa

      Delete
  4. 5 tahun?kalo kawen,anak dah nak masuk tadika oiiittt....congratz Linda. Kimsalam kat EX BOYFRIEND aku tu ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ape nk buat, ko dulu dapat anak kan..:)

      Delete
  5. selamat hari lahir mak kepada linda...hehe...dn selamat ulangtahun rajalinda...kahiwn jemput tau..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mak aku ckap mekasih, mane adiah utk mak aku. Mestila aku jemput ko, ko kan VVIP

      Delete
    2. really????? aku hargai sgt..hehehe...hadiah mak,,anak2 dia la bg..hehe...soh raja bg...bakal mak mertua la katakan..hehe..

      Delete
  6. tunang amik khidmat butik ye?

    moga semuanya berjalan lancar ye~~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah yana, sebab aritu kitorang gi festival pengantin kan. Amik pakej terus..

      Delete
  7. epi besdey utk ur mom dear....

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. linda amik butik kat rawang..:)

      Delete
  9. happy birthday utk mak awak...... moga sentiasa dilimpahi rahmat.....

    ReplyDelete
  10. lmbt datang...hepi besdey untuk ur mum linda...

    ReplyDelete
  11. benda baik tak elok lambat²kan., dah boleh khawin cecepat aaa., hohoho..

    ReplyDelete
  12. zaza dtg ni =) hepi bday tuk mak jugak =)

    ReplyDelete