Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 2 May 2012

Review Blog # 3

Salam semua...

Hai korang ..camne dengan hari korang ari ni? semoga semuanye berjalan dengan lancar n ok2 je ye korang. Arini aku nak review blog salah sorang follower aku iaitu The Secret Of Leonerz. Blog ni dimiliki oleh Yana n bf dia Leonerz.Yana ni antara top commentor kat blog aku. Very nice person pada aku. Even tak pernah jupe dia, tapi aku rase dia macam seorang yang lembut n gegurl. Tak macam aku ganas jer...sob sob sob  :( Tapi pada lelaki kat luar sane sory ye, Cik Yana ni dah nak bertunang...hihihi. Nanti mengamuk plak Leonerz tu..:)



Aku suke baca blog yana ni sebab suke membace pasal kisah dia n bf dia leonerz. Seronok jugak membace kisah2 cinta orang ni, sweet je. Lagi pun blog dia ade juga sharing berita semasa dan share any produk yang elok untuk dikongsi dengan readers. Pada pandangan aku, blog Yana cantik, kemas dan ringan. So, takdela berjanggut korang nak menunggu untuk loading kan.Aku tak suke sangat masuk blog yang serabut dengan widget dan terlalu banyak penggunaan warna. Simple is better kan. Eh.,.blog aku berat tak?

So, pada korang2 yang masih belum menjenguk blog The secret of Leonerz boleh le terjah blog dia. Jangan isau orangnye peramah.

Notakaki: Takde sape nak review blog aku ke..hehe, nampak benor blog tak femes kan. 

11 comments:

  1. tahniah utk yana.....
    dapat special review lagi.....
    nak pi terjah lah !!!

    ReplyDelete
  2. terjah sekarang jugak..phat nye turn bila lak? hehehe

    ReplyDelete
  3. ehem3!! tggu turn nak direview...hehehehehe

    ReplyDelete
  4. linda bila nk review blog akk lak.hehehe

    ReplyDelete
  5. wa suka blog lu linda.sb xberat sgt.
    bhahaha.
    eh,sadis nye ayat last?????erghh !!!!

    ReplyDelete
  6. blog sy pon tk femes...tkpe besederhana .... :D

    ReplyDelete
  7. cik linda ni mmg pandai review la...hehehe...nnti review blog sembangshahrazali lg skali k...hehe..

    ReplyDelete
  8. klu review blog sy nnt gtau la ye.. ;p

    ReplyDelete
  9. rajinnya awak review blog.. :)

    ReplyDelete
  10. hehe..time kasih banyak2 linda~~~

    sori lambat tgk, bz skit ngan keje..hehe :)



    p/s:blog saya pun tak femes, tp ramai kawan2 bloggers yang baik hati..hehe..THANK YOU! :D

    ReplyDelete