Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 3 May 2012

Mata dah bling bling

Salam semua..

Dua tiga ari ni aku takde keje sangat, asik nak bukak google nak search semua benda. Sampaila semalam terjumpa gabungan kaler2 yang cantik. Aku suke kan warna biru dan purple, tapi aku tak tau pulak gabungan warna biru tuqoise dan purple akan jadi sangat gojes macam dalam gambar ni.

Gojes kan combination 2 kaler ni..rase macam nak makan2 je tengok gambar2 kat atas ni.
Sekarang ni keje aku nak wat eksperimen je, mengadap pc bukak google duk kaji gabungan kaler je. Mata pun rase macam dah lip lap lip lap macam pokok2 di I-city. Huh..sadis betul.

Combination tiffany blue and light aqua..cantik kan..

Combination colour of feminine plum and pristine silver
Combination colour of blue and gray..cantiknyer..menitis air mata tengok cantik2 ni..
Pada sesape yang nak kahwin tu bolehla try combination colour yang aku tunjuk tu, tapi makesure warna yang anda pilih adelah sesuai dengan warna kulit kita. Waaahhh...dah macam wedding planner pulak aku ni kan. Ok la, tu saje.Nanti aku update lagi...:)



18 comments:

  1. sape2 yg nak kawin??? ko la orgnye tu linda...hehehe.... lelaki pnya barang xde ker??

    ReplyDelete
  2. haha..aku tunang pun belum. Nanti aku update pasal lelaki plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh...dalca pe cite yek???senyap sunyi jek..dah la dia ceo dalca corporation....habis tergendala dalca corporation tu..haha..

      Delete
    2. haaa..tau xpe. senyap je dia. Tunggang langgang da dalca corporation , hehe. Eh..man city da same mate dgn MU ye..sob sob :(

      Delete
  3. cntik jgak warna..tp agak kurang menyerlah kut...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg mane kurg menyerlah? hehe..semua ke awk?

      Delete
  4. suka pulak warna tiffany blue + light aqua tu.. :))

    ReplyDelete
  5. remy pilih blue and white......
    cantik....

    ReplyDelete
  6. sume kale suke bole x..???hihihih

    ReplyDelete
  7. Sume kaler sweet la :) bole pilih utk tema baju raya tahun nie kan...hihi

    ReplyDelete
  8. baby ai sorang ni asek bizi je skng.
    tgh bahagia kata kan.hikhik.

    xpena terpiki pepel+biru cun.seriussss.

    ReplyDelete
  9. oh rajinnye linda.. siap kasik idea lagi tuh. sesuai untuk si bujang yang nak kawen ni hehe

    ReplyDelete
  10. btul la linda...yg tqoise ngan purple tu cantik! jgn slh pilih color dh la ye..hihihi

    *linda ce tgk kat blog cik bulat..ada hrga kat sana..yg sy pny rm20 je

    ReplyDelete
  11. warna purple tu nampak lembut je~ :)

    ReplyDelete
  12. wah ok... tapi jijah suka lagi purple n biru torqoise.. warna femes tu sekarang. pakai la linda..mesti comey!

    ReplyDelete
  13. hah blue ngan gray tu canteekk...

    ReplyDelete