Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 1 May 2013

Kembali ke tabiat lama ;)

Salam semua....


Sebelum terlambat , aku nak ucapkan Selamat Hari Pekerja untuk semua pengunjung blog ni. Tapi yang tak berapa nak syoknye cuti hari pekerja jatuh pada hari rabu, alahai kalo hari jumaat or isnin kan bagus. Boleh direct je cuti kan. 

So aktiviti hari ni adalah mengunjungi Pesta Buku di PWTC. Mula mula ingat nak pergi sorang je, sebab tak ade kawan pulak yang free nak teman aku. Finally, adik aku nak join. Ok lah kan, ade la bodyguard nak jage aku...muahaha. 

Serius ramai gile orang kat PWTC tadi, bersesak sesak. Rasa nak pengsan pun ada. Tak best pulak bile dah ramai sangat orang sebab  nak pilih buku pun susah. Bertolak tolak macam mana nak pilih buku kan, nak tengok sinopsis belakang buku pun tak sempat. Geram betul. Lagi geram yang menyembang tetengah jalan. Tahu tak susah orang nak lalu. Ok, maaf teremosional pulak. 

Actually, takde planning nak beli buku pape pun. Juz cari2 buku motovation yang menarik. Tapi tak de yang menarik sangat. Buku untuk student banyak ler. Penyudahnye kembali ke tabiat lama, iaitu memborong novel. Rasenye da lama tak beli novel. So tadi terbeli 3 novel. Terbeli okey. 

Rase macam nak borong semua novel. Geram!


Novel Siti Rosmizah dan Eman sufi wajib dibeli. Penulis fevret aku tuh. ;)


Ape aktiviti anda semua cuti hari pekerja hari ni?? Cercite...

18 comments:

  1. byk buku beli.... bile nak abis baca tuuu...hehe

    ReplyDelete
  2. salam linda...selamat hari pekerja..... tahun nie remy tak sempat nak kesana..... keadaan tak sesuai...lagi pun busy memanjang....hujung minggu nak blk ngundi pulak...kena tunggu tahun depan ler....

    ReplyDelete
  3. hamboi..haha..zaza ade beli buku..dh berbulan tapi xhbs baca lg..hekhek =)

    ReplyDelete
  4. tulah kalau cuti hari jumaat kan syok haha. wah byknya borong novel u

    ReplyDelete
  5. cik nor jejaln cuci mata jer..:)

    ReplyDelete
  6. Sekali sekala takpe kan buat hobi lama walaupun dah nak berkahwin huhuhuhu....

    ReplyDelete
  7. fana pun baru beli novel..tajuk Mr.sirap bandung..not bad jugaklah huh..sebenarnye nak cari novel "suami yang kubenci" tp takde pulak sobs..

    ReplyDelete
  8. dah lama sara tak hadap novel.. rindunya nk membaca.. busy sket skng,... so peram dulu novel yg belom baca.. hahaha...

    ReplyDelete
  9. bestnya banyak borong novel! lama kot jijah xbaca novel ni..hee

    ReplyDelete
  10. wah bestnye borong novel ye.. x smpy nk g tgk pameen buku lg huhu

    ReplyDelete
  11. wah.. suka baca novel ye.. hehe..
    bagus2 :))

    ReplyDelete
  12. nak sangat pergi tapi takde kesempatan sebab cuti..misz domu ada kelas.. T_T

    ReplyDelete
  13. sha ske baca tapi x ske beli.haha.kedekut x. ;)

    ReplyDelete
  14. nak novel acik lana! ad jpe x? hehe

    ReplyDelete
  15. da lama tinggal hobi nii..skrg byk gile novel smpai xtau nk pilih..last2 xbli pon..hihih

    ReplyDelete
  16. ooo..siti rosmizah ada buku baru yee?

    ReplyDelete