Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 26 August 2015

Kuat Makan


Salam semua...

Tengokla budak ni.. Kuat makan. Haha.. Dalam kereta mesti dia nk mengunyah. So mama gigih la pagi2 sediakan something untuk dia kunyah kunyah. 

Adra Sofiyya, dah nak masuk setahun rupanya awak. Cepatnya masa berlalu.. Rindu awak masa first day lahir. Sekarang dah banyak akal, kelakar pulak tu. Suka sakat orang, kuat makan, kuat main, kuat tido jugak. Alhamdulillah, anak yg baik, tak banyak ragam. Moga terus membesar dengan sihat hendaknya :)



Pssss: Budak ni pandai selfie jugak..hahaha.

6 comments:

  1. seronok kalau anak suka makan.. anak kita susah nak makan

    ReplyDelete
  2. bagusnye kuat mkn, adam tak berapa nak sgt mkn..huhu...berat pun baru 6.9 kg masa 5 ogos hari tu..setahun dah~

    ReplyDelete
  3. Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy.menyambung rumah,pasang tile,silingkapur,wayaring,plumbing,table top,KC,porch keta,vinyl floor,wallpaper,landskap,kolam hiasan,grill,owning,dan keje civil lain nya. Terbuaka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,cheras,nilai,sepang,bndr sri putra,puchong,ampang ,dan kl. Hubungi sy amir d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298.terimakasih

    ReplyDelete
  4. Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy.menyambung rumah,pasang tile,silingkapur,wayaring,plumbing,table top,KC,porch keta,vinyl floor,wallpaper,landskap,kolam hiasan,grill,owning,dan keje civil lain nya. Terbuaka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,cheras,nilai,sepang,bndr sri putra,puchong,ampang ,dan kl. Hubungi sy amir d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298.terimakasih

    ReplyDelete