Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 21 January 2016

BABIES BLINK 2016 MURAH DAN ORIGINAL




Hai ada yang berminat dengan produk BABIES BLINK BY DATIN LYANAZ HASSAN? Produk ni memang dah beberapa tahun berada di pasaran dan linda pun dah jual produk ni dalam setahun. Linda pun pengguna tegar produk BABIES BLINK ye. Memang membantu dalam menghilangkan kesan kesan jerawat dan juga kulit makin cerah :)


New BABIES BLINK 2016. Apa yg specialnya dengan SET BABIES BLINK 2016 ni ?

✿ Bukan lagi 5 item dalam satu set, tapi anda akan dapat 6 item iaitu sabun, toner, serum, krim malam, krim siang dan PERCUMA TUMERIC PLUS CREAM (kirm kunyit)
✿ Tiada lagi sabun purple, tapi yang best sekarang adalah sabun pink kegemaran ramai seperti awal kemunculan babies blink dahulu
✿ Kesan yang lebih pantas keatas kulit anda
✿ Kotak yang telah disealed (kotak dibalut plastik)
✿ Lebih exclusive dengan harga berbaloi dan kesan yang maksimum
✿ Disediakan juga panduan penggunaan produk BABIES BLINK 2016

KANDUNGAN SET BABIES BLINK 2016:
1. toner
2. serum
3. sabun
4. krim siang
5. krim malam
6. krim kunyit (free)










TESTIMONI CUSTOMER :)



Macam mana nak dapatkan stok BABIES BLINK 2016 ni???

V
V
V
V
V

Cuma perlu whatsapp LINDA ye. Harga cuma RM26 EXCLUDE POSTAGE :)

✿Whatsapp: 0133557750
✿COD: Tasik Puteri, country home, Aeon Rawang, Selayang Mall & Selayang point.


Pssss: Boleh like IG linda ye (ADRALIN_BEAUTYSHOP) .Ada banyak lagi produk kecantikan lain dengan harga yang berpatutan :)

2 comments:

  1. saya xde ig..huhu..sy tgk kat fb aje ye :)

    ReplyDelete
  2. produk ni laku skrg kan... ramai org guna

    ReplyDelete